Toegankelijkheid voor iedereen

De inhoud van onze website is aangepast aan de behoeften van onze blinde en slechtziende klanten.

"Toegankelijk voor iedereen" betekent dat faciliteiten, inhouden en media zo zijn ontworpen dat iedereen, ongeacht eventuele handicaps, ze onbeperkt kan gebruiken. Soms wordt in  het begrip "toegankelijkheid" gebruikt (afgeleid van het Engelse accessibility).

Formulering zoals "webtoegankelijkheid" omschrijft een webaanbod dat alle gebruikers, ongeacht lichamelijke of technische mogelijkheden, onbeperkt kunnen gebruiken. Vaak is het onmogelijk om alle “drempels” te verlagen.

De bofrost*website werd zo toegankelijk mogelijk ontworpen – zo kunt u het hele aanbod optimaal benutten.

Onze website is zo toegankelijk mogelijk opgezet. De inhoud is met grote zorg zodanig opgemaakt dat de teksten duidelijk en gemakkelijk leesbaar zijn. Alle functies kunnen zonder moeite worden bediend en zijn gebruiksvriendelijk.

De inhoud is zo opgemaakt dat ook onze blinde en slechtziende klanten ons aanbod volledig kunnen benutten. Dit is van groot belang omdat veel blinde en slechtziende gebruikers met behulp van speciale software, zogenaamde screenreaders, werken. De screenreaders lezen de teksten op het beeldscherm voor en maken de verstrekte informatie zo toegankelijk.

Ja, de bofrost*website is aangepast aan de behoeften en vereisten van blinde en slechtziende mensen. De inhoud van de bofrost*website is duidelijk en eenvoudig gestructureerd. Een screenreader kan daardoor de inhoud goed bereiken en het volledige assortiment probleemloos aan u voorlezen.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.