Bladercatalogi

Vindt u het ook prettiger om te bladeren dan te klikken? Op onze website vindt u alle recente catalogi online. Of u kunt onze bladercatalogi online bestellen.

We plaatsen regelmatig bofrost*catalogi online in HTML5-webversie die zowel op de computer als mobiel kunnen worden bekeken.

Waar en wanneer u maar wilt kunt u in de catalogus bladeren, snuisteren en inspiratie opdoen. Bovendien kunt u de gewenste producten meteen aan uw winkelmand toevoegen. Wanneer u uw boodschappenlijstje hebt afgewerkt, voltooit u uw bestelling in onze Online-Shop in slechts enkele stappen.

Tip: probeer de bladwijzerfunctie ook eens uit.

Fan van onze bofrost*bladercatalogus? Deel de link met uw vrienden op Facebook, Twitter of Google+.

Voor de bofrost*bladercatalogus is er geen bijzondere hardware vereist. Een standaard en modern besturingssysteem op degelijke hardware en een gewone en up-to-date webbrowser volstaan om de bladercatalogus te kunnen bekijken.

Het is mogelijk dat in bepaalde omstandigheden op oudere apparaten met verouderde of niet-ondersteunde software de weergave niet helemaal goed verloopt. Als de bofrost*bladercatalogus niet kan worden weergegeven, heeft dat waarschijnlijk een eenvoudige technische oorzaak. Internet Explorer 8 bijvoorbeeld biedt niet de nodige HTML5-ondersteuning, of een iPad van de eerste generatie is ook te fel verouderd.

De bofrost*bladercatalogus kan met de standaardinstellingen van een gewone up-to-date webbrowser worden weergegeven. Als u de instellingen van uw browser zou hebben aangepast, let dan op het volgende:

  • JavaScript moet geactiveerd zijn;
  • pop-upblockers mogen links van de bladercatalogus niet blokkeren.
     

De bofrost*bladercatalogi kunnen in de regel op mobiele apparaten worden gebruikt.

De standaard browsers op Android-besturingssystemen zoals FireOS zijn echter verschillend op veel apparaten. Door de grote verscheidenheid aan apparaten en software is het niet altijd mogelijk om voor alle apparaten een volledige compatibiliteit te garanderen.

Hebt u nog vragen over onze bladercatalogi, opmerkingen of wensen? Neem contact op met onze klantendienst. Bel naar 033 / 80 80 303 (van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur) U kunt ook via e-mail contact met ons opnemen.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.