Algemeen

Zin in diepgevroren kwaliteitsproducten? Op onze website zit u goed! Snuffel rustig rond in de uitvoerige productinformatie, probeer de creatieve recepten of laat u individueel adviseren…

Wanneer u online wenst te bestellen bij bofrost*, vragen wij u zich eenmalig voor deze service aan te melden. Door uw online-registratie ontvangt u toegang tot uw persoonlijke gebruikersgegevens “Mijn bofrost*"

Bij een succesvolle online-bestelling geven wij u niet alleen een overzicht, maar bedanken wij u onmiddellijk voor uw online-bestelling, tevens delen wij u een bestelnummer mee – wij bevestigen automatisch de ontvangst van uw online-bestelling per E-mail.

Daarbovenop kan u via “Mijn bofrost*” uw persoonlijke online-bestelhistoriek oproepen. Hier vindt u een lijst van al uw bestellingen, die u over onze online-shop afhandelde – inclusief bestelnummer en –datum, uur, aantal en prijs.

Als u een bijzondere of dringende (bestel)wens heeft, adviseren wij u, contact op te nemen met uw filiaal, zodat u een persoonlijke leveringsdatum kan ontvangen. U vindt het telefoonnummer in uw bofrost*catalogus.

Alle producten die wij in onze gedrukte catalogus laten zien, vindt u eveneens in onze online catalogus.

Onze online catalogus biedt u naast uitgebreide productbeschrijvingen in vele gevallen ook een lijst van voedingswaarden en bereidingstips.

Laat u inspireren door onze voorgestelde recepten en beveel uw favorieten heel eenvoudig aan.

U kunt ook veel goede ideeën opdoen met onze gedrukte catalogus: circa 160 bladzijden nodigen u uit er eens in te snuffelen. Graag sturen wij u een exemplaar op - uiteraard gratis en vrijblijvend!

Vooraf bestelde producten worden op de dag van levering in de bestelauto gereserveerd. Zo bent u er zeker van dat u alle gewenste producten krijgt. Indien een gewenst product tijdelijk niet op voorraad is, informeren wij u tijdig en stellen wij een alternatief voor.

Aan u de keuze of u online in ons assortiment snuffelt of door onze gedrukte catalogus bladert. Onze online catalogus biedt echter veel voordelen:

Naast uitgebreide productbeschrijvingen verstrekken wij bij meerdere artikels ook een lijst van voedingswaarden en bereidingstips.

bofrost* heeft een veelzijdig assortiment met ongeveer 500 verschillende producten. Tegelijkertijd zijn de laadcapaciteiten van onze speciale koelbestelwagens echter beperkt. Met uw voorbestelling helpt u de verkoopchauffeur, zijn voertuig te laden afgestemd op de behoefte.

De registratie voor online bestellingen bij bofrost* verleent u toegang tot uw persoonlijke gebruikersaccount: "Mijn bofrost*".

Mijn bofrost* biedt aangemelde gebruikers exclusieve voordelen:

  • In de online bestelhistoriek kunt u uw vorige online bestellingen inzien en als u dit wenst gekozen producten heel gemakkelijk nogmaals bestellen.
  • Op de persoonlijke memolijsten kunt u bijvoorbeeld de favoriete producten van uw kinderen of de bestelwensen van uw buurvrouw opslaan. En wat wou u ook al weer voor uw volgende feestje?
  • Bericht voor uw verkoper –gemakkelijk per e-mail via Mijn bofrost*

U hebt nog geen persoonlijke gebruikersaccount? Aanmelden is heel gemakkelijk!