Klantenwerving

Als overtuigde bofrost*klant weet u het: bofrost* biedt u niet enkel een uitstekend productaanbod, maar ook een eersteklas service. Uw tevredenheid ligt ons na aan het hart! Bedankt voor uw vertrouwen!

Mond-tot-mondreclame levert wat op! Een nieuwe klant voor ons, een waardebon van € 30 en 100 bonuspunten voor u!

Enige voorwaarde: de klant die u voorstelt, koopt bij zijn eerste bestelling ten minste voor € 30 bij ons.
U kunt ons persoonlijk een nieuwe klant aanbevelen: bel naar 033/80 80 303 of wend u tot uw bofrost*verkoper.

Om uw klantenwerving te verwerken hebben we uw naam, adres en klantennummer (als u dit kent) nodig. Vermeld verder ook nog de naam en voornaam van de nieuwe klant die u ons voorstelt, zijn/haar adres en telefoonnummer. bofrost* brengt de rest voor u in orde.

Hartelijk dank voor uw aanbeveling!

Uw interesse voor bofrost*ijs en bofrost*diepvriesspecialiteiten verheugt ons. We leveren u graag diepgevroren kwaliteitsproducten direct aan huis.

Helaas kunt u zich als nieuwe klant niet zelf aanbevelen. We vragen hiervoor om uw begrip.

Uw aanbeveling verheugt ons – hartelijk bedankt!

We ontvangen graag van u de contactgegevens van de geïnteresseerde voor verdere verwerking. Tegelijk vragen we ook om uw begrip. Enkel bofrost*klanten kunnen in het kader van de bofrost*klantenwerving een gratis product als dank verkrijgen.

bofrost* bij jou in de buurt
 
Naast onze eigen verkopers die iedere maand onze producten bezorgen, werkt bofrost* ook samen met derden die onze diensten aan de deur promoten en informatie geven over de voordelen die bofrost* te bieden heeft.


Een verkoper van bofrost* kan zich altijd legitimeren met een bofrost*ID-kaart waarop de naam, foto en verkoopnummer van de persoon staat. Daarnaast dragen zij bofrost*kleding en schrijven zij de klanten in via papieren formulieren. Deze verkopers zullen nooit om een contante betaling vragen omdat betaling pas geschiedt bij levering door onze verkopers. Opgelet: prospecteurs rijden niet met een bofrost*vrieswagen.
 
Voor vragen over onze organisatie kan je ten alle tijden contact opnemen met onze klantendienst op het nummer 033-8080303 of via service@bofrost.nl.