Toegankelijkheid

Ja, de bofrost*newsletter is ook beschikbaar voor blinden en slechtzienden.

Om de newsletter gemakkelijk leesbaar te maken voor alle leeshulpmiddelen, zijn ook afbeeldingen en grafieken ondersteund door tekst. Blinden en slechtzienden kunnen de newsletter lezen met zogenoemde screenreaders of schermlezers, speciale software die voorleest wat er op het scherm staat.

Wij hechten veel belang aan toegankelijkheid en hebben daarom alle belangrijke maatregelen genomen. Alle tekst is leesbaar. En tekst die zogezegd niet leesbaar is omdat die in een afbeelding is verwerkt, krijgt een ‘Alt(ernative) Text’ en wordt zo toch leesbaar. Bovendien is er extra beschrijvende ‘Alt Text’ voor blinden.

Met zogenoemde screenreaders, speciale software die voorleest wat er op het scherm staat, hebben blinden en slechtzienden evengoed toegang tot alle informatie.

We houden ook rekening met (rood-groen)kleurenblindheid en gebruiken sterke contrasten, ruime witregels en grote letters, zodat slechtzienden de newsletter gemakkelijk kunnen lezen en de verschillende onderdelen duidelijk kunnen zien. De knoppen zijn voldoende groot gemaakt, zodat ook mensen met een motorische handicap er gemakkelijk op kunnen klikken.

U ontvangt de newsletter zowel in het formaat ‘pure tekst’ als in HTML. In de meeste e-mailprogramma's kunt u kiezen welk formaat u wilt laten weergeven. Stel uw e-mailprogramma in voor het formaat ‘pure tekst’ als u gebruik wilt maken van een schermlezer.

We passen onze newsletter zowel inhoudelijk als technisch voortdurend aan de behoeften aan. U kunt ons daarbij helpen door ons uw feedback te bezorgen over de recente uitgaves. Bezorg ons uw mening, wensen of ideeën per e-mail.

Hebt u nog vragen over onze newsletter, opmerkingen of wensen? Neem contact op met onze klantendienst op 033 / 80 80 303. U kunt ook via e-mail contact met ons opnemen.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.