Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om vanaf 05/05/2022 een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier.

Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om vanaf 05/05/2022 een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier.

Algemeen

Lekkers per e-mail met de bofrost*newsletter: ontvang op regelmatige basis gratis en vrijblijvend nieuws en receptideeën.

Nieuwsgierig? Schrijf u in voor de newsletter!

De bofrost*newsletter wordt doorgaans om de drie à vier weken verstuurd. Soms worden er extra seizoensgebonden newsletters verzonden.

bofrost*klanten die een gebruikersaccount hebben aangemaakt voor de bofrost*Online-Shop en hetzelfde e-mailadres hebben gebruikt om zich in te schrijven voor de bofrost*newsletter ontvangen de bofrost*newsletter in combinatie met een individuele bezoekaankondiging per e-mail.

Schrijf u hier in voor onze gratis bofrost*newsletter.

Nadat u ons uw e-mailadres meedeelt, sturen wij u eerst een bevestigingslink: u dient hierop te klikken. Zo zijn wij zeker dat u de newsletter zelf hebt aangevraagd, en niet iemand anders. U kunt uw toestemming voor het gebruik van uw e-mailadres te allen tijde kosteloos intrekken. Daarvoor kan u aan het einde van elke e-mail op " Voor de bofrost*Newsletter uitschrijven" klikken of stuur ons een kort bericht.
Begin al maar te watertanden voor onze recepten, promoties en nieuwe producten!

bofrost* neemt gegevensbescherming heel ernstig. We slaan uw gegevens veilig en afgeschermd op. Lees onze Privacybescherming.

Uw persoonlijke online account (Mijn bofrost*) is bovendien goed beveiligd. We gebruiken daarvoor de zogenoemde SSL-technologie (Secure Socket Layer). Die technologie zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen uw computer en de bofrost*servers is versleuteld en beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.

Zo goed als alle moderne browsers ondersteunen de SSL-versleutelingstechnologie. We raden u aan om altijd de meest recente versie van uw browser te gebruiken.

Uiteraard geldt ons Privacybeschermingsbeleid ook voor de bofrost*newsletter. We gaan uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en houden ons aan de bepalingen van de privacywetgeving.

Stel uw vragen over onze bofrost*newsletter gerust aan onze klantendienst op 033 / 80 80 303 of stuur een e-mail naar service@bofrost.be. We bezorgen u snel een antwoord!

Hebt u nog vragen over onze service, opmerkingen of wensen? Neem contact op met onze klantendienst. Bel naar 033 / 80 80 303 (van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur) U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.