Algemeen

Lekkers per e-mail met de bofrost*newsletter: ontvang op regelmatige basis gratis en vrijblijvend nieuws en receptideeën.

Nieuwsgierig? Schrijf u in voor de newsletter!

De bofrost*newsletter wordt doorgaans om de drie à vier weken verstuurd. Soms worden er extra seizoensgebonden newsletters verzonden.

bofrost*klanten die een gebruikersaccount hebben aangemaakt voor de bofrost*Online-Shop en hetzelfde e-mailadres hebben gebruikt om zich in te schrijven voor de bofrost*newsletter ontvangen de bofrost*newsletter in combinatie met een individuele bezoekaankondiging per e-mail.

Schrijf u hier in voor onze gratis bofrost*newsletter.

Nadat u ons uw e-mailadres meedeelt, sturen wij u eerst een bevestigingslink: u dient hierop te klikken. Zo zijn wij zeker dat u de newsletter zelf hebt aangevraagd, en niet iemand anders. U kunt uw toestemming voor het gebruik van uw e-mailadres te allen tijde kosteloos intrekken. Daarvoor kan u aan het einde van elke e-mail op " Voor de bofrost*Newsletter uitschrijven" klikken of stuur ons een kort bericht.
Begin al maar te watertanden voor onze recepten, promoties en nieuwe producten!

bofrost* neemt gegevensbescherming heel ernstig. We slaan uw gegevens veilig en afgeschermd op. Lees onze Privacybescherming.

Uw persoonlijke online account (Mijn bofrost*) is bovendien goed beveiligd. We gebruiken daarvoor de zogenoemde SSL-technologie (Secure Socket Layer). Die technologie zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen uw computer en de bofrost*servers is versleuteld en beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.

Zo goed als alle moderne browsers ondersteunen de SSL-versleutelingstechnologie. We raden u aan om altijd de meest recente versie van uw browser te gebruiken.

Uiteraard geldt ons Privacybeschermingsbeleid ook voor de bofrost*newsletter. We gaan uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en houden ons aan de bepalingen van de privacywetgeving.

Stel uw vragen over onze bofrost*newsletter gerust aan onze klantendienst op 033 / 80 80 303 of stuur een e-mail naar service@bofrost.be. We bezorgen u snel een antwoord!

Hebt u nog vragen over onze service, opmerkingen of wensen? Neem contact op met onze klantendienst. Bel naar 033 / 80 80 303 (van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur) U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail.