Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om vanaf 05/05/2022 een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier.

Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om vanaf 05/05/2022 een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier.

Info voor sollicitanten

Werkt u met plezier en zoekt u een nieuwe professionele uitdaging? Uiteraard liefst in een economisch gezonde omgeving die u echt kan stimuleren? Dan hebben we wellicht ook voor u een passende vacature.

Eerst en vooral bedankt voor uw interesse om voor ons te werken. U vindt al onze vacatures op www.bofrost.nl/jobs.
Er staat ook een rechtstreekse link op de bofrost*website in de menubalk bovenaan onder “Carrière”.  
Alvast bedankt voor uw sollicitatie

 

De eenvoudigste manier is om online te solliciteren via www.bofrost.nl/jobs.
Klik op “vacatures” (menubalk bovenaan) en u krijgt een overzicht van alle vacatures. U kunt op regio filteren. Klik op de vacature waarvoor u interesse heeft en klik vervolgens op “nu solliciteren”. Zo kunt u het online formulier invullen en versturen.
Wij verheugen ons alvast op uw sollicitatie.

 

Onze carrièreportal is opgedeeld in twee delen:
1.    het inhoudelijke deel en
2.    de vacaturedatabank.
In het inhoudelijke deel geven we meer uitleg over de waarden en filosofie van bofrost*, wat we u kunnen bieden en FAQ.
Onder vacatures vindt u een overzicht van alle openstaande betrekkingen, waarvoor u kunt solliciteren.

 

Nog meer veelgestelde vragen en antwoorden met betrekking tot het thema ‘carrière bij bofrost*’ vindt u op https://www.bofrost.nl/jobs/faq

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.