Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om vanaf 05/05/2022 een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier.

Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om vanaf 05/05/2022 een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier.

t1_fish_tracking_mood_1600x460.jpg

 Waar komt mijn vis vandaan? 

Wilt u meer weten over waar de pangasius vandaan komt? Toets gewoon de tracking-code van 10 tekens in:

Wat is de tracking-code en waar staat die op de verpakking? De tracking-code is samengesteld uit 10 cijfers en letters, en staat achteraan op de verpakking, onder de houdbaarheidsdatum en productcode.

Fisch-Tracking-Code

De bofrost*kwaliteitsstandaard voor pangasius

 
bofrost* stelt de hoogste eisen aan kwaliteit, en gaat zorgvuldig en verantwoord om met de rijkdommen van onze aarde. Daarbij gaat het niet alleen om ecologische kwesties, maar ook om ethische thema's zoals maatschappelijke verantwoordelijkheid en dierenwelzijn.
Onze bofrost*-kwaliteitsstandaard voor pangasius geldt voor alle aspecten van de productie- en leveringsketen. Nadat we eerder al de ontwikkeling en invoering van het ASC-keurmerk voor kweekvis en het MSC-keurmerk voor duurzame visserij hebben aangestuurd, zijn we nu ook weer voortrekker voor de duurzame productie van kweekvis. Daar kunt u op vertrouwen:

De bofrost*kwaliteitsstandaard voor pangasius
Onze leveranciers zijn niet alleen verplicht zich aan de regelgeving in de productielanden en aan de sectornormen te houden, maar ook aan de bijkomende bofrost*-kwaliteitsstandaard. Die is strikter dan de internationale normen of legt extra criteria op. De bijzonder strenge richtlijnen van bofrost* op het vlak van kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen garanderen u niet alleen de beste productkwaliteit, maar ook dat de productie verantwoord en duurzaam verloopt. 
Fisch-Tracking

Naleving van de strengste internationale sectornormen

De kweek- en verwerkingsbedrijven verbinden zich tot de strengste internationale normen en certificeringen op het vlak van productveiligheid, traceerbaarheid, duurzaam handelen en verantwoorde aquacultuur. Het gaat dan onder andere om:

ASC (Aquaculture Stewardship Council):
Een certificering voor kweekbedrijven die aantoonbaar aan verantwoorde aquacultuur doen.

GLOBALG.A.P (Good Agriculture Practice):
De internationale toonaangevende norm voor producten uit landbouw, tuinbouw en aquacultuur.

HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points):
Concept voor hygiënebeheer in de voedingsindustrie.

IFS (International Featured Standards) / BRC (British Retail Consortium):
Wereldwijd geldend beheerssysteem voor voedselveiligheid.

Naleving van de regelgeving in de productielanden

Bij de selectie van leveranciers kiezen wij uitsluitend kwekers/producenten die zich houden aan de wetgeving van het land waarin ze produceren. Dat geldt zowel voor de gezondheids- en hygiënevoorschriften als voor de wetgeving rond arbeidsvoorwaarden en veiligheid op de werkplaats.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.