15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

Tarte Tatin van peer en hazelnoot – karamel roomijs

Receptinformatie


Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 In het bladerdeeg rondjes uitdrukken met de taartvormpjes en deze opzij leggen.
 De suiker en boter inkoken tot een lichte karamel op een zacht vuurtje en in de taartvormpjes gieten.
 In ieder taartvormpje een halve schoongemaakte peer dakpansgewijs (waaier) leggen.
 Afdekken met een rondje bladerdeeg en de zijkanten een beetje aandrukken.
 De taartjes in een voorverwarmde oven afbakken op 180 °C graden gedurende 18 tot 20 minuten.
 Zodra het bladerdeeg mooi goudgeel eruit ziet de taartjes uit de oven halen en een beetje laten afkoelen.
 De lauwe taartjes op een bordje storten en serveren met een heerlijk bolletje dolcedo' roomijs hazelnoot – karamel.

Ingrediënten


Aantal personen:
4 bol/bollen
dolcedo' roomijs hazelnoot – karamel art 10750
2
Kleine peren
6 EL
suiker
2 EL
boter
8 blaadje(s)
verse munt
4
kleine ronde taartvormpjes
1 pak bladerdeeg
uit de koelkast
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
In het bladerdeeg rondjes uitdrukken met de taartvormpjes en deze opzij leggen.
2.
De suiker en boter inkoken tot een lichte karamel op een zacht vuurtje en in de taartvormpjes gieten.
3.
In ieder taartvormpje een halve schoongemaakte peer dakpansgewijs (waaier) leggen.
4.
Afdekken met een rondje bladerdeeg en de zijkanten een beetje aandrukken.
5.
De taartjes in een voorverwarmde oven afbakken op 180 °C graden gedurende 18 tot 20 minuten.
6.
Zodra het bladerdeeg mooi goudgeel eruit ziet de taartjes uit de oven halen en een beetje laten afkoelen.
7.
De lauwe taartjes op een bordje storten en serveren met een heerlijk bolletje dolcedo' roomijs hazelnoot – karamel.