Groene smoothie met spinazie, paksoi en fruit

Receptinformatie


Bereidingstijd:
10 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
50 g bofrost* Bladspinazie
50 g
10 g bofrost* Scandinavische kruidenmix
10 g
bofrost*Scandinavische kruidenmix
1 stuk(ken)
mango
1 stuk(ken)
banaan
5 blad/bladeren
paksoi
1 stuk(ken)
biolimoen
4 bol/bollen bofrost* 'dolcedo' roomijs pistache
4 bol/bollen
1 stuk(ken)
citroen
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
1. Laat de spinazie zonder extra water volledig doorverwarmen in een kookpot, giet af en laat afkoelen. Laat de kruiden ontdooien op een bord.
2.
2. Schil de mango en de banaan. Snij het vruchtvlees van de mango van de pit. Was de paksoi en schud droog. Mix alle ingrediënten fijn in een blender.
3.
3. Voeg ook het limoensap toe en eventueel een beetje water als de smoothie nog te dik zou zijn. Verdeel over de glazen en schep er nog een bolletjes pistache-ijs bij. Decoreer de glazen ten slotte met een mangoreepje en een citroenschijfje.