dolcedo Spaghetti tradizionale met chocoladegebakje en gemarineerde aardbeien
Receptinformatie
Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
Bereiding
1.
Frituur de basilicumblaadjes de dag tevoren enkele seconden in een kookpot met voldoende vetstof en laat ze bij kamertemperatuur uitlekken op huishoudpapier
2.
Bereid de chocoladegebakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3.
Rasp de schil van de limoen en pers het sap.
4.
Was de aardbeien, snij ze in 2 en breng de aardbeien op smaak met bloemsuiker en limoenzeste en bewaar in de koelkast
5.
Vergruis de basilicum met de suiker en breng het sap van de limoen aan de kook in een geschikte steelpan. Spreid het vervolgens dun uit tussen twee vellen bakpapier of bakmatjes en laat het op kamertemperatuur afkoelen tot het stevig is. Snijd de gebakjes in tweeën. Verdeel de aardbeien over vier borden, schik er telkens een half chocoladegebakje op, schep er een bol ijs naast en werk af met de suikerdecoratie.
Ingrediënten
75g
verse aardeien
150g
verse aardeien
225g
verse aardeien
300g
verse aardeien
375g
verse aardeien
450g
verse aardeien
525g
verse aardeien
600g
verse aardeien
675g
verse aardeien
750g
verse aardeien
825g
verse aardeien
900g
verse aardeien
2½
basilicumblaadjes
5
basilicumblaadjes
7½
basilicumblaadjes
10
basilicumblaadjes
12½
basilicumblaadjes
15
basilicumblaadjes
17½
basilicumblaadjes
20
basilicumblaadjes
25
basilicumblaadjes
25
basilicumblaadjes
30
basilicumblaadjes
30
basilicumblaadjes
½ stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
½stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
1 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
1stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
1½ stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
1½stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
2 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
2stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
2½ stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
2½stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
3 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
3stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
3½ stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
3½stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
4 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
4stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
5 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
5stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
5 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
5stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
5 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
5stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
6 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
6stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
½TL
bloemsuiker
1TL
bloemsuiker
1½TL
bloemsuiker
2TL
bloemsuiker
2½TL
bloemsuiker
3TL
bloemsuiker
3½TL
bloemsuiker
4TL
bloemsuiker
5TL
bloemsuiker
5TL
bloemsuiker
5TL
bloemsuiker
6TL
bloemsuiker
40g
Suiker
75g
Suiker
125g
Suiker
150g
Suiker
200g
Suiker
225g
Suiker
275g
Suiker
300g
Suiker
350g
Suiker
375g
Suiker
425g
Suiker
450g
Suiker
1 bol/bollen bofrost* Vanille-roomijs met aardbeiensaus
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Frituur de basilicumblaadjes de dag tevoren enkele seconden in een kookpot met voldoende vetstof en laat ze bij kamertemperatuur uitlekken op huishoudpapier
2.
Bereid de chocoladegebakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3.
Rasp de schil van de limoen en pers het sap.
4.
Was de aardbeien, snij ze in 2 en breng de aardbeien op smaak met bloemsuiker en limoenzeste en bewaar in de koelkast
5.
Vergruis de basilicum met de suiker en breng het sap van de limoen aan de kook in een geschikte steelpan. Spreid het vervolgens dun uit tussen twee vellen bakpapier of bakmatjes en laat het op kamertemperatuur afkoelen tot het stevig is. Snijd de gebakjes in tweeën. Verdeel de aardbeien over vier borden, schik er telkens een half chocoladegebakje op, schep er een bol ijs naast en werk af met de suikerdecoratie.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
Ingrediënten
75g
verse aardeien
150g
verse aardeien
225g
verse aardeien
300g
verse aardeien
375g
verse aardeien
450g
verse aardeien
525g
verse aardeien
600g
verse aardeien
675g
verse aardeien
750g
verse aardeien
825g
verse aardeien
900g
verse aardeien
2½
basilicumblaadjes
5
basilicumblaadjes
7½
basilicumblaadjes
10
basilicumblaadjes
12½
basilicumblaadjes
15
basilicumblaadjes
17½
basilicumblaadjes
20
basilicumblaadjes
25
basilicumblaadjes
25
basilicumblaadjes
30
basilicumblaadjes
30
basilicumblaadjes
½ stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
½stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
1 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
1stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
1½ stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
1½stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
2 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
2stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
2½ stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
2½stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
3 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
3stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
3½ stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
3½stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
4 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
4stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
5 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
5stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
5 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
5stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
5 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
5stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
6 stuk(s) bofrost* Chocoladetaart
6stuk(s)
bofrost*Chocoladetaart
Het product is momenteel niet beschikbaar
½TL
bloemsuiker
1TL
bloemsuiker
1½TL
bloemsuiker
2TL
bloemsuiker
2½TL
bloemsuiker
3TL
bloemsuiker
3½TL
bloemsuiker
4TL
bloemsuiker
5TL
bloemsuiker
5TL
bloemsuiker
5TL
bloemsuiker
6TL
bloemsuiker
40g
Suiker
75g
Suiker
125g
Suiker
150g
Suiker
200g
Suiker
225g
Suiker
275g
Suiker
300g
Suiker
350g
Suiker
375g
Suiker
425g
Suiker
450g
Suiker
1 bol/bollen bofrost* Vanille-roomijs met aardbeiensaus
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Frituur de basilicumblaadjes de dag tevoren enkele seconden in een kookpot met voldoende vetstof en laat ze bij kamertemperatuur uitlekken op huishoudpapier
2.
Bereid de chocoladegebakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3.
Rasp de schil van de limoen en pers het sap.
4.
Was de aardbeien, snij ze in 2 en breng de aardbeien op smaak met bloemsuiker en limoenzeste en bewaar in de koelkast
5.
Vergruis de basilicum met de suiker en breng het sap van de limoen aan de kook in een geschikte steelpan. Spreid het vervolgens dun uit tussen twee vellen bakpapier of bakmatjes en laat het op kamertemperatuur afkoelen tot het stevig is. Snijd de gebakjes in tweeën. Verdeel de aardbeien over vier borden, schik er telkens een half chocoladegebakje op, schep er een bol ijs naast en werk af met de suikerdecoratie.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.