15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

Verwarmend paprikasoepje met garnalen

Receptinformatie


Bereidingstijd:
25 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Vis & zeevruchten, Soepen en stoofpotten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder varkensvlees

Voedingswaarden

per persoon


Calorieën:
722 kcal
Vet:
55 g
Koolhydraten:
23 g
Proteïne:
33 g

Bereiding

 Verhit de sesamolie in een grote kookpot en fruit de uienblokjes aan samen met het currypoeder en de geperste knoflookteen. Het currypoeder mag een beetje aanbakken. Voeg vervolgens de gember en de bevroren paprika toe en giet de bouillon erbij.
 Rits de tijm van de takjes, voeg toe aan de soep, en laat alles 20 minuten stevig doorkoken op hoog vuur.
 Bak ondertussen de bevroren garnalen 2 minuten stevig aan in een antikleefpan en laat vervolgens nog 3 tot 4 minuten verder garen op middelhoog vuur.
 Voeg daarna de verse kaas toe aan de soep, laat opnieuw opkoken en mix fijn. Passeer de soep door een fijne zeef en breng op smaak met limoensap, zout en cayennepeper.
 Druppel nog wat sap van de garnalen over de soep en dien op met de garnalen.

Ingrediënten


Aantal personen:
4 EL
sesamolie
3 EL bofrost* Uienblokjes
3 EL
2 EL
currypoeder
1
knoflookteen
1 TL
gember, geraspt
800 g bofrost* Paprika Trio
800 g
800 ml
groente- of kippenbouillon
3 takje(s)
tijm
400 g bofrost* Garnalen in kruidensaus
400 g
200 g
verse kaas
1
limoen
zout, cayennepeper
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Verhit de sesamolie in een grote kookpot en fruit de uienblokjes aan samen met het currypoeder en de geperste knoflookteen. Het currypoeder mag een beetje aanbakken. Voeg vervolgens de gember en de bevroren paprika toe en giet de bouillon erbij.
2.
Rits de tijm van de takjes, voeg toe aan de soep, en laat alles 20 minuten stevig doorkoken op hoog vuur.
3.
Bak ondertussen de bevroren garnalen 2 minuten stevig aan in een antikleefpan en laat vervolgens nog 3 tot 4 minuten verder garen op middelhoog vuur.
4.
Voeg daarna de verse kaas toe aan de soep, laat opnieuw opkoken en mix fijn. Passeer de soep door een fijne zeef en breng op smaak met limoensap, zout en cayennepeper.
5.
Druppel nog wat sap van de garnalen over de soep en dien op met de garnalen.