Kleurrijke champignonragout

Receptinformatie


Bereidingstijd:
15 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Vis & zeevruchten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Verhit de champignons in een antikleefpan tot het vocht is verdampt. Voeg dan de kerstomaten, de lente-ui, knoflookboter, paprikareepjes en de zoetzure chilisaus toe en bak kort tot alles gaar is. Kruid flink met peper en zout, en werk af met een snufje suiker
2.
Giet de sojasaus erbij, hussel door elkaar, garneer met tuinkers en dien op.

Ingrediënten


Aantal personen:
1000 g
100 g
lente-uien, in kleine schijfjes gesneden
250 g
kerstomaten, rood en geel, gehalveerd
150 g
paprikareepjes, rood en geel, gewassen en in reepjes gesneden
1 Beet(e)
tuinkers (enkel de blaadjes)
100 g
knoflookboter
100 ml
zoetzure chilisaus
5 EL
natuurlijke sojasaus
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje