bofrost* brengt je een bezoek op: 30. juni 2022, 14:00 15:00 Uur
Onze bofrost*-recepten
Bijdragen van bofrost.nl
Productsuggesties
Productsuggesties
Onze bofrost*-recepten
Bijdragen van bofrost.nl
Productsuggesties
Bijdragen van bofrost.nl
Onze bofrost*-recepten
Gemarineerde zalm op de BBQ
Receptinformatie
Bereidingstijd:
35 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Vis & zeevruchten
Eigenschappen:
zonder vlees,zonder varkensvlees
Bereiding
1.
Als voorbereiding de cederhouten plank in ruim water leggen zodat de plank zich vol water kan zuigen .
2.
Het zout met de suiker en peper vermengen.
3.
De limoen in halve plakjes snijden. De zalm laten ontdooien.
4.
De rauwe zalm in plakjes snijden en op de houten plank verdelen en in de lengte insnijden , de halve limoen schijven erin drukken en bestrooien met de zout, peper en suiker mix .
5.
Dit in een hete oven of op de BBQ kort laten karamelliseren, niet te lang want dan wordt de zalm droog.
6.
Direct serveren met een frisse groene salade .
Ingrediënten
1 stuk(s) bofrost* BIO - Zalmfilets met vel, natuur
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Als voorbereiding de cederhouten plank in ruim water leggen zodat de plank zich vol water kan zuigen .
2.
Het zout met de suiker en peper vermengen.
3.
De limoen in halve plakjes snijden. De zalm laten ontdooien.
4.
De rauwe zalm in plakjes snijden en op de houten plank verdelen en in de lengte insnijden , de halve limoen schijven erin drukken en bestrooien met de zout, peper en suiker mix .
5.
Dit in een hete oven of op de BBQ kort laten karamelliseren, niet te lang want dan wordt de zalm droog.
6.
Direct serveren met een frisse groene salade .
Receptinformatie
Bereidingstijd:
35 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Vis & zeevruchten
Eigenschappen:
zonder vlees,zonder varkensvlees
Ingrediënten
1 stuk(s) bofrost* BIO - Zalmfilets met vel, natuur
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Als voorbereiding de cederhouten plank in ruim water leggen zodat de plank zich vol water kan zuigen .
2.
Het zout met de suiker en peper vermengen.
3.
De limoen in halve plakjes snijden. De zalm laten ontdooien.
4.
De rauwe zalm in plakjes snijden en op de houten plank verdelen en in de lengte insnijden , de halve limoen schijven erin drukken en bestrooien met de zout, peper en suiker mix .
5.
Dit in een hete oven of op de BBQ kort laten karamelliseren, niet te lang want dan wordt de zalm droog.
6.
Direct serveren met een frisse groene salade .
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering
Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.