Gegrilde Kreeft met kruidenboter.

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Vis & zeevruchten, Klassiekers in een nieuw jasje, Feestelijke gerechten
Eigenschappen:
zonder varkensvlees

Bereiding

 De 2 kreeften laten ontdooien en met een scherp mes halveren. De kop verwijderen.
 De 2 halve kreeften aan de binnenzijde besmeren met een toefje kruidenboter en kort grillen met de open kant naar boven.
 Direct serveren met een frisse groene salade .

Ingrediënten


Aantal personen:
2
bofrost*Amerikaanse kreeft
4 bofrost* Kruidenboter
4
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
De 2 kreeften laten ontdooien en met een scherp mes halveren. De kop verwijderen.
2.
De 2 halve kreeften aan de binnenzijde besmeren met een toefje kruidenboter en kort grillen met de open kant naar boven.
3.
Direct serveren met een frisse groene salade .

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.