15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

Zwitsers spiegelei met cheddar-maisdip

Receptinformatie


Bereidingstijd:
45 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten, Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vis

Voedingswaarden

per persoon


Calorieën:
1189 kcal
Vet:
90 g
Koolhydraten:
37 g
Proteïne:
57 g

Bereiding

 Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C).
 Breng de room samen met de mais aan de kook in een middelgrote kookpot, kruid met peper, zout en nootmuskaat. Mix fijn en roer er de cheddar onder.
 Leg de röstis op een bakplaat met bakpapier en laat ongeveer 24 minuten bakken in het midden van de oven.
 Bak ondertussen de bacon knapperig in een antikleefpan en laat uitlekken op huishoudpapier. Bak de champignons in het vet van de bacon tot het vocht is verdwenen. Voeg dan de uienblokjes toe en bak tot ze bruin zien. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
 Bak de spiegeleieren in een antikleefpan en kruid met peper en zout. Dresseer de champignons op de röstis. Leg de bacon en de spiegeleieren er dwars bovenop. Dien op met de maisdip.

Ingrediënten


Aantal personen:
200 ml
room
150 g
mais
1 snufje
zout, peper, nootmuskaat
150 g
cheddar, geraspt
8 stuk(s) bofrost* Ovenrösti's 1000 g
8 stuk(s)
12
sneetjes bacon
800 g bofrost* Champignonschijfjes 1000 g
800 g
2 EL bofrost* Uienblokjes
2 EL
1 snufje
zout peper
2 EL bofrost* Fijne kruidenmix
2 EL
8
eieren
1 snufje
zout, peper
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C).
2.
Breng de room samen met de mais aan de kook in een middelgrote kookpot, kruid met peper, zout en nootmuskaat. Mix fijn en roer er de cheddar onder.
3.
Leg de röstis op een bakplaat met bakpapier en laat ongeveer 24 minuten bakken in het midden van de oven.
4.
Bak ondertussen de bacon knapperig in een antikleefpan en laat uitlekken op huishoudpapier. Bak de champignons in het vet van de bacon tot het vocht is verdwenen. Voeg dan de uienblokjes toe en bak tot ze bruin zien. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
5.
Bak de spiegeleieren in een antikleefpan en kruid met peper en zout. Dresseer de champignons op de röstis. Leg de bacon en de spiegeleieren er dwars bovenop. Dien op met de maisdip.