15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

Wrap met kip en spinazie

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Voedingswaarden

per persoon


Calorieën:
557 kcal
Vet:
31 g
Koolhydraten:
43 g
Proteïne:
26 g

Bereiding

 Laat de bevroren bladspinazie zonder extra water (met deksel) opkoken en giet af. Hak fijn en meng met de chilisaus. Kruid naar smaak met peper en zout.
 Bak de bevroren kipfiletstukjes ongeveer 2 minuten in de koolzaadolie in een hete pan met het deksel erop. Laat vervolgens nog 8 minuten doorgaren op middelhoog vuur. Draai regelmatig om.
 Haal de kipfiletblokjes uit de pan en stoof de uienblokjes aan in dezelfde vetstof. Voeg de spinazie en de pijnboompitten toe en meng.
 Meng de pesto alla Genovese samen met de dikke room en verdeel over de tortilla’s. Strooi er dan de geraspte kaas over.
 Verdeel de kippenborstfilet over de tortilla's en plooi de onderste rand naar omhoog om de onderkant te maken en rol dan de zijkanten op.
Tip
Vervang de kippenborstfilets door fetakaas voor vegetarische wraps.

Ingrediënten


Aantal personen:
400 g bofrost* Bladspinazie
400 g
4 EL
zoete chilisaus
2 EL
pijnboompit
2 EL
olijfolie
200 g bofrost* Kipfiletstukjes
200 g
2 EL bofrost* Uienblokjes
2 EL
4 stuk(ken)
tortilla's
4 EL bofrost* Pesto alla Genovese
4 EL
bofrost*Pesto alla Genovese
100 g
dikke room
4 EL
belegen gouda, geraspt
1 snufje
zout
1 snufje
zwarte peper
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Laat de bevroren bladspinazie zonder extra water (met deksel) opkoken en giet af. Hak fijn en meng met de chilisaus. Kruid naar smaak met peper en zout.
2.
Bak de bevroren kipfiletstukjes ongeveer 2 minuten in de koolzaadolie in een hete pan met het deksel erop. Laat vervolgens nog 8 minuten doorgaren op middelhoog vuur. Draai regelmatig om.
3.
Haal de kipfiletblokjes uit de pan en stoof de uienblokjes aan in dezelfde vetstof. Voeg de spinazie en de pijnboompitten toe en meng.
4.
Meng de pesto alla Genovese samen met de dikke room en verdeel over de tortilla’s. Strooi er dan de geraspte kaas over.
5.
Verdeel de kippenborstfilet over de tortilla's en plooi de onderste rand naar omhoog om de onderkant te maken en rol dan de zijkanten op.