Spinazie met cashewnoten

Receptinformatie


Bereidingstijd:
25 min
Afkoeltijd:
10 min
Extra tijd:
+ 10 minuten gaartijd, Tijd om te laten rusten: 10 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
4 EL
cashewnoten (geroosterd en gezouten)
2 EL
rozijnen
1 EL
boter
2 EL bofrost* Uienblokjes
2 EL
300 g bofrost* Bladspinazie
300 g
150 g
room
Zout
Versgemalen peper
Kaneelpoeder
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Hak de cashewnoten grof en de rozijnen in kleine stukjes. Laat de boter smelten in een pot en fruit de uienblokjes.
2.
Druk met de handen het vocht uit de spinazie en voeg toe aan de ui. Trek de spinazie los met een vork, roer goed om en laat kort mee stoven. Voeg de room toe en laat het geheel opkoken.
3.
Voeg de cashewnoten en de rozijnen toe en laat 5 minuten staan op laag vuur. Kruid af met een beetje peper, zout en een snufje kaneel. Past wonderwel bij zalmfilet.