Kruidenboter

Receptinformatie


Bereidingstijd:
20 min
Extra tijd:
+ 1 uur om af te koelen
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Laat de boter zacht worden bij kamertemperatuur. Pel de knoflook en haal door de knoflookpers.
 Doe de boter in een kom of diep bord, voeg de bevroren kruidenmix en de knoflook toe en meng tot een homogene massa met een vork. Kruid af met peper en zout.
 Rol de kruidenboter in de aluminiumfolie tot een worst van 20 cm lang en plooi de uiteinden bij elkaar zoals een snoepjeswikkel. Zet ongeveer 1 uur koud.

Ingrediënten


Aantal personen:
250 g
boter
1 teen/tenen
knoflook
1 pak(ken)/verpakking(en) bofrost* Fijne kruidenmix
1 pak(ken)/verpakking(en)
zout
versgemalen zwarte peper
aluminiumfolie
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Laat de boter zacht worden bij kamertemperatuur. Pel de knoflook en haal door de knoflookpers.
2.
Doe de boter in een kom of diep bord, voeg de bevroren kruidenmix en de knoflook toe en meng tot een homogene massa met een vork. Kruid af met peper en zout.
3.
Rol de kruidenboter in de aluminiumfolie tot een worst van 20 cm lang en plooi de uiteinden bij elkaar zoals een snoepjeswikkel. Zet ongeveer 1 uur koud.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.