Wilde rijst met romanesco

Receptinformatie


Bereidingstijd:
50 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Bak de ongekookte wilde rijst al roerend in hete olie. Voeg de zonnebloempitten en walnoten toe, laat ze kort mee roosteren en blus het geheel met kippenbouillon. Laat ongeveer 30 minuten inkoken.
2.
Bak de ongekookte wilde rijst al roerend in hete olie. Voeg de zonnebloempitten en walnoten toe, laat ze kort mee roosteren en blus het geheel met kippenbouillon. Laat ongeveer 30 minuten inkoken.

Ingrediënten


Aantal personen:
250 g
wilde rijst
1 EL
olie
50 g
zonnebloempitten en walnoten
500 ml
kippenbouillon
300 g
bofrost*Romanesco groentemix
1 TL
bofrost*Fijngesneden knoflook
1 Msp.
saffraanpoeder
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje