Tagliatelle met ham- champignonsaus

Receptinformatie


Bereidingstijd:
45 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vis

Bereiding

1.
Snij de ham in smalle reepjes.
2.
Smelt de boter en stoof de hamreepjes, bevroren champignons en de bevroren knoflook 3 minuten aan. Voeg de tomatenblokjes toe, kruid met peper en zout en laat alles 10 minuten afgedekt stoven op middelhoog vuur.
3.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken. Was de basilicum, schud droog en hak de blaadjes fijn.
4.
Breng de warme tagliatelle over in een voorverwarmde kom. Doe de reuzel en basilicum bij de saus en giet de saus over de pasta. Meng goed, doe er de parmezaan overheen en dien op.

Ingrediënten


Aantal personen:
200 g
gekookte ham
750 g
bofrost*Tomatenblokjes, natuur
2 TL
bofrost*Fijngesneden knoflook
100 g
boter
250 g
500 g
tagliatelle
½ Sträußchen
verse basilicum
200 g
reuzel
150 g
geraspte parmezaan
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje