15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

Rundvlees in saus met rösti, rodekool salade en duxelle van champignons

Receptinformatie


Bereidingstijd:
35 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje, Feestelijke gerechten, Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
zonder vis

Bereiding

 Snijd de rode kool voor de salade in zo dun mogelijke reepjes. Kruid met peper, zout, suiker , olijfolie en azijn. Snijd de appel in kleine blokjes en voeg toe aan de rodekool salade. Laat minstens 30 min. trekken.
 Warm het vlees in saus au-bain-marie op.
 Bak de geraspte aardappelkoeken in de pan.
 Snijd de champignons en sjalotten fijn en bak ze in de pan met een klontje boter. Blus af met een flinke scheut witte wijn en kruid met peper en zout. Laat het geheel inkoken totdat het vocht verdwenen is.
 Dresseer het bordje met de ingrediënten.

Ingrediënten


Aantal personen:
2
rundvlees in saus
1 zak(ken)
geraspte aardappelkoeken
1
appel
1
halve rode kool
1
bakje champignons
2
sjalotten
witte wijnazijn
suiker
peper en zout
witte wijn
olijfolie
boter
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Snijd de rode kool voor de salade in zo dun mogelijke reepjes. Kruid met peper, zout, suiker , olijfolie en azijn. Snijd de appel in kleine blokjes en voeg toe aan de rodekool salade. Laat minstens 30 min. trekken.
2.
Warm het vlees in saus au-bain-marie op.
3.
Bak de geraspte aardappelkoeken in de pan.
4.
Snijd de champignons en sjalotten fijn en bak ze in de pan met een klontje boter. Blus af met een flinke scheut witte wijn en kruid met peper en zout. Laat het geheel inkoken totdat het vocht verdwenen is.
5.
Dresseer het bordje met de ingrediënten.