Minirumpsteak met rodekoolstrudel, champignonragout en fettucini

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje, Feestelijke gerechten, Heerlijke gerechten met vlees, voor kinderen
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Rooster de kruidnagel, laurierblaadjes, jeneverbes en steranijs lichtjes in een pan zonder vetstof en breng dit alles daarna over in een thee-ei. Gaar de rodekool met het theebolletje en de balsamicoazijn ongeveer 15 minuten in een kookpot tot het vocht is ingekookt. Kruid af met de bietenstroop, peper en zout. Haal het thee-ei eruit en laat de rodekool uitlekken in een vergiet.
 Laat de boter smelten in een kleine kookpot. Leg twee vellen filodeeg naast elkaar op het werkvlak. Bestrijk ze met de gesmolten boter en leg er telkens een tweede deegvel op. Snij de beboterde filovellen in de lengte in tweeën, bestrijk de randen met boter, bedek met de uitgelekte rodekool, rol op en druk de zijkanten aan. Leg de strudels op een bakplaat met bakpapier en laat ze ongeveer 20 min. bakken op 180 °C tot ze knapperig zijn.
 Maak de rumpsteaks en de champignons klaar volgens de instructies op de verpakking. Kook de fettucini pasta gaar volgens de instructies.

Ingrediënten


Aantal personen:
400 g bofrost* Rodekool met appel
400 g
3
kruidnagels
2
laurierblaadjes
4
jeneverbessen
1
steranijs
1 TL
donkere balsamicoazijn
1 EL
bietenstroop
4
vellen filodeeg
100 g
boter
600 g bofrost* Champignonschijfjes 1000 g
600 g
400 g
fettucini
8 stuk(s) bofrost* Mini rumpsteaks, gemarineerd
8 stuk(s)
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Rooster de kruidnagel, laurierblaadjes, jeneverbes en steranijs lichtjes in een pan zonder vetstof en breng dit alles daarna over in een thee-ei. Gaar de rodekool met het theebolletje en de balsamicoazijn ongeveer 15 minuten in een kookpot tot het vocht is ingekookt. Kruid af met de bietenstroop, peper en zout. Haal het thee-ei eruit en laat de rodekool uitlekken in een vergiet.
2.
Laat de boter smelten in een kleine kookpot. Leg twee vellen filodeeg naast elkaar op het werkvlak. Bestrijk ze met de gesmolten boter en leg er telkens een tweede deegvel op. Snij de beboterde filovellen in de lengte in tweeën, bestrijk de randen met boter, bedek met de uitgelekte rodekool, rol op en druk de zijkanten aan. Leg de strudels op een bakplaat met bakpapier en laat ze ongeveer 20 min. bakken op 180 °C tot ze knapperig zijn.
3.
Maak de rumpsteaks en de champignons klaar volgens de instructies op de verpakking. Kook de fettucini pasta gaar volgens de instructies.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.