15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

Hamburger met kalkoenfilet

Receptinformatie


Bereidingstijd:
25 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje, Feestelijke gerechten, Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Laat de kalkoenmedaillons ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6,5 uur). Dep het vlees droog met huishoudpapier en snij het in de lengte in tweeën, zodat je van één medaillon twee lange stukken krijgt. Kruid met peper en wikkel in een sneetje ontbijtspek, maak eventueel vast met een tandenstoker. Bak het vlees 7 à 10 minuten krokant in een hete braadpan met een ruime hoeveelheid plantaardige olie op middelhoog vuur, draai daarbij regelmatig om.
 Pel de ui en snij in dunne ringen. Was de tomaten, ontkroon ze en snij ze in plakjes. Was de slabladeren en schud ze droog. Toast het brood tot het krokant is of bak het stevig en mooi gelijnd aan in een grillpan.
 Smeer mayonaise op één kant van de helft van de toastsneden en leg er telkens een slablad op. Leg er vervolgens plakjes tomaten en uienringen op, leg daar de krokante medaillons op en druppel er barbecuesaus over. Strooi er naar smaak tuinkruiden over en “sluit” de hamburgers met de bovenste toastsneden. Bestrooi met extra kruiden als finishing touch en dien op met een dot mayonaise bij.

Ingrediënten


Aantal personen:
4
kalkoenmedaillons
16 dun plakje/dunne plakjes
ontbijtspek
1
ui
2
vleestomaten
4
slabladeren
8
volkorentoastbrood
zwarte peper
plantaardige bakolie
mayonaise
barbecuesaus
fijne kruidenmix
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Laat de kalkoenmedaillons ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6,5 uur). Dep het vlees droog met huishoudpapier en snij het in de lengte in tweeën, zodat je van één medaillon twee lange stukken krijgt. Kruid met peper en wikkel in een sneetje ontbijtspek, maak eventueel vast met een tandenstoker. Bak het vlees 7 à 10 minuten krokant in een hete braadpan met een ruime hoeveelheid plantaardige olie op middelhoog vuur, draai daarbij regelmatig om.
2.
Pel de ui en snij in dunne ringen. Was de tomaten, ontkroon ze en snij ze in plakjes. Was de slabladeren en schud ze droog. Toast het brood tot het krokant is of bak het stevig en mooi gelijnd aan in een grillpan.
3.
Smeer mayonaise op één kant van de helft van de toastsneden en leg er telkens een slablad op. Leg er vervolgens plakjes tomaten en uienringen op, leg daar de krokante medaillons op en druppel er barbecuesaus over. Strooi er naar smaak tuinkruiden over en “sluit” de hamburgers met de bovenste toastsneden. Bestrooi met extra kruiden als finishing touch en dien op met een dot mayonaise bij.