Schil de butternut pompoen. Snijd de pompoen in schijven en verwijder indien nodig de kern. Steek met behulp van vormpjes enkele vleermuizen uit de schijven. Snijd de overige schijven in blokjes
2.
Meng 2/3 van de olijfolie met het paprikapoeder, de 2 eetlepels sinaasappelsap en peper en zout. Bestrijk de vleermuizen met dit mengsel en giet de rest over de pompoenblokjes.
3.
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de pompoenblokjes en de vleermuizen op een bakplaat met bakpapier en zet deze ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven tot alles goudbruin kleurt.
4.
Verhit ondertussen de resterende olijfolie in een grote pot en fruit de uien en het knoflook samen met de tomatenpuree. Blus met het resterende sinaasappelsap en voeg de tomatenblokjes toe. Roer en laat ongeveer 20 minuten afgedekt koken. Voeg de tijm toe.
5.
Kook de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking.
6.
Voeg de pompoenblokjes toe aan de tomatensaus en laat nog 5 minuten koken. Kruid af met peper en zout.
7.
Dresseer de spaghetti, tomatensaus en pompoenvleermuizen.
Ingrediënten
¼stuk(ken)
butternut pompoen
½stuk(ken)
butternut pompoen
¾stuk(ken)
butternut pompoen
1stuk(ken)
butternut pompoen
1¼stuk(ken)
butternut pompoen
1½stuk(ken)
butternut pompoen
1¾stuk(ken)
butternut pompoen
2stuk(ken)
butternut pompoen
2¼stuk(ken)
butternut pompoen
2½stuk(ken)
butternut pompoen
2¾stuk(ken)
butternut pompoen
3stuk(ken)
butternut pompoen
¾ EL bofrost* Michel Maury Olijfolie, extra vierge
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Schil de butternut pompoen. Snijd de pompoen in schijven en verwijder indien nodig de kern. Steek met behulp van vormpjes enkele vleermuizen uit de schijven. Snijd de overige schijven in blokjes
2.
Meng 2/3 van de olijfolie met het paprikapoeder, de 2 eetlepels sinaasappelsap en peper en zout. Bestrijk de vleermuizen met dit mengsel en giet de rest over de pompoenblokjes.
3.
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de pompoenblokjes en de vleermuizen op een bakplaat met bakpapier en zet deze ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven tot alles goudbruin kleurt.
4.
Verhit ondertussen de resterende olijfolie in een grote pot en fruit de uien en het knoflook samen met de tomatenpuree. Blus met het resterende sinaasappelsap en voeg de tomatenblokjes toe. Roer en laat ongeveer 20 minuten afgedekt koken. Voeg de tijm toe.
5.
Kook de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking.
6.
Voeg de pompoenblokjes toe aan de tomatensaus en laat nog 5 minuten koken. Kruid af met peper en zout.
7.
Dresseer de spaghetti, tomatensaus en pompoenvleermuizen.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje,
voor kinderen
Eigenschappen:
zonder vlees,
zonder vis,zonder varkensvlees
Ingrediënten
¼stuk(ken)
butternut pompoen
½stuk(ken)
butternut pompoen
¾stuk(ken)
butternut pompoen
1stuk(ken)
butternut pompoen
1¼stuk(ken)
butternut pompoen
1½stuk(ken)
butternut pompoen
1¾stuk(ken)
butternut pompoen
2stuk(ken)
butternut pompoen
2¼stuk(ken)
butternut pompoen
2½stuk(ken)
butternut pompoen
2¾stuk(ken)
butternut pompoen
3stuk(ken)
butternut pompoen
¾ EL bofrost* Michel Maury Olijfolie, extra vierge
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Schil de butternut pompoen. Snijd de pompoen in schijven en verwijder indien nodig de kern. Steek met behulp van vormpjes enkele vleermuizen uit de schijven. Snijd de overige schijven in blokjes
2.
Meng 2/3 van de olijfolie met het paprikapoeder, de 2 eetlepels sinaasappelsap en peper en zout. Bestrijk de vleermuizen met dit mengsel en giet de rest over de pompoenblokjes.
3.
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de pompoenblokjes en de vleermuizen op een bakplaat met bakpapier en zet deze ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven tot alles goudbruin kleurt.
4.
Verhit ondertussen de resterende olijfolie in een grote pot en fruit de uien en het knoflook samen met de tomatenpuree. Blus met het resterende sinaasappelsap en voeg de tomatenblokjes toe. Roer en laat ongeveer 20 minuten afgedekt koken. Voeg de tijm toe.
5.
Kook de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking.
6.
Voeg de pompoenblokjes toe aan de tomatensaus en laat nog 5 minuten koken. Kruid af met peper en zout.
7.
Dresseer de spaghetti, tomatensaus en pompoenvleermuizen.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.