Gevulde hokkaidopompoen uit de oven met boerengroenten en tomatenpesto

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje, Feestelijke gerechten, Soepen en stoofpotten, voor kinderen
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Spoel de pompoen af en maak schoon. Snij de bovenkant eraf (bewaar het deksel) en hol hem uit. Mix de gedroogde tomaten samen met de knoflook, olijfolie, noten, en peper en zout. Rasp de parmezaan en voeg toe.
 Snij de chilipeper in heel fijne ringetjes, rasp de zeste van de sinaasappel en pers de sinaasappel uit. Meng deze ingrediënten met de pesto, de garnaalstaarten, de groenten en de linzen, breng indien nodig op smaak met zout en vul de pompoen ermee.
 Zet het deksel van de pompoen er terug bovenop en bestrijk hem volledig met olie. Laat de pompoen op een bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 45 minuten bakken op 160 ° hete lucht. Dien op met brood of een salade.

Ingrediënten


Aantal personen:
600 g bofrost* Boerensoepgroenten
600 g
320 g bofrost* Gepelde garnaalstaarten
320 g
1 stuk(s)
hokkaidopompoen
100 g
bellugalinzen
50 g
gedroogde tomaten
30 g
parmezaan
50 g
geroosterde cashewnoten
2 EL bofrost* Fijngesneden knoflook
2 EL
1
rode chili
80 ml
olijfolie
1 stuk(s)
onbehandelde sinaasappel
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Spoel de pompoen af en maak schoon. Snij de bovenkant eraf (bewaar het deksel) en hol hem uit. Mix de gedroogde tomaten samen met de knoflook, olijfolie, noten, en peper en zout. Rasp de parmezaan en voeg toe.
2.
Snij de chilipeper in heel fijne ringetjes, rasp de zeste van de sinaasappel en pers de sinaasappel uit. Meng deze ingrediënten met de pesto, de garnaalstaarten, de groenten en de linzen, breng indien nodig op smaak met zout en vul de pompoen ermee.
3.
Zet het deksel van de pompoen er terug bovenop en bestrijk hem volledig met olie. Laat de pompoen op een bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 45 minuten bakken op 160 ° hete lucht. Dien op met brood of een salade.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.