15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

Fishsticks met spinazietortilla

Receptinformatie


Bereidingstijd:
35 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:

Bereiding

 Verwarm de oven voor op 200 °C (boven-/onderwarmte, 180 °C heteluchtoven). Voor de tortilla: verwarm de spinazie met het deksel op de pot zonder water toe te voegen, druk er vervolgens nog het overtollige vocht uit. Spoel de paprika af, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten, en snij de het vruchtvlees in kleine blokjes. Schil de knoflook en hak fijn, en hak de amandelen grof. Kluts de eieren in een kom met een heel klein beetje water en kruid met peper en zout. Laat de boterolie smelten in een ovenvaste vorm of een pan en stoof de uienblokjes en de fijngehakte knoflook erin aan. Voeg de bladspinazie en de paprika toe en laat kort mee stoven. Giet het geklutste ei bij de groenten en laat even stollen. Bak de tortilla vervolgens 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
 Voor de kruidenmayonaise moeten alle ingrediënten dezelfde temperatuur hebben. Schil de knoflookteen en doe samen met het ei, de mosterd, de specerijen (maar niet de kruiden) en het limoensap in een hoge mengbeker en pureer met de staafmixer. Blijf mixen en voeg de olie beetje bij beetje toe. Lepel ten slotte de kruiden onder de mayonaise.
 Bak de bevroren fishsticks 5 à 6 minuten in een hete pan met olie tot ze de gewenste kleur en krokantheid hebben. Snij de spinazietortilla in stukken en dresseer ze bij de fishsticks op voorverwarmde borden. Dien er ook de mayonaise bij op.

Ingrediënten


Aantal personen:
350 g
bofrost*Bladspinazie
1
rode paprika
1
knoflookteen
50 g
witte amandelen
5
eieren
2 EL
boterolie
1 EL
bofrost*Uienblokjes
zout
zwarte peper
1
knoflookteen
1
ei
1 TL
dijonmosterd
1 TL
limoensap
300 ml
olijfolie
2 EL
bofrost*Kruidentuin fijne kruidenmix
zout
zwarte peper
2 EL
plantaardige olie
600 g
bofrost*Fish Sticks
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 200 °C (boven-/onderwarmte, 180 °C heteluchtoven). Voor de tortilla: verwarm de spinazie met het deksel op de pot zonder water toe te voegen, druk er vervolgens nog het overtollige vocht uit. Spoel de paprika af, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten, en snij de het vruchtvlees in kleine blokjes. Schil de knoflook en hak fijn, en hak de amandelen grof. Kluts de eieren in een kom met een heel klein beetje water en kruid met peper en zout. Laat de boterolie smelten in een ovenvaste vorm of een pan en stoof de uienblokjes en de fijngehakte knoflook erin aan. Voeg de bladspinazie en de paprika toe en laat kort mee stoven. Giet het geklutste ei bij de groenten en laat even stollen. Bak de tortilla vervolgens 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
2.
Voor de kruidenmayonaise moeten alle ingrediënten dezelfde temperatuur hebben. Schil de knoflookteen en doe samen met het ei, de mosterd, de specerijen (maar niet de kruiden) en het limoensap in een hoge mengbeker en pureer met de staafmixer. Blijf mixen en voeg de olie beetje bij beetje toe. Lepel ten slotte de kruiden onder de mayonaise.
3.
Bak de bevroren fishsticks 5 à 6 minuten in een hete pan met olie tot ze de gewenste kleur en krokantheid hebben. Snij de spinazietortilla in stukken en dresseer ze bij de fishsticks op voorverwarmde borden. Dien er ook de mayonaise bij op.