Boerenomelet

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje, Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vis

Bereiding

 Bak de aardappelschijfjes krokant in de friteuse.
 Snij het spek in blokjes en kluts de eieren. Doe de melk en de bieslook bij de eieren, kruid met peper en zout. Gebruik een vork om alles goed door elkaar te roeren.
 Laat de boter smelten in de pan en voeg de spekblokjes toe. Voeg daarna de gebakken aardappelschijfjes toe en laat ze kort meebakken.
 Giet de geklutste eieren zachtjes over de ingrediënten in de pan. De boerenomelet is klaar wanneer de eieren zijn gestold.
Tip
Dien op met augurkjes of radijsjes.

Ingrediënten


Aantal personen:
300 g bofrost* Aardappelschijfjes 500 g
300 g
80 g
spek (of gekookte ham)
3
eieren
50 ml
melk
2 EL bofrost* Gehakte bieslook
2 EL
bofrost*Gehakte bieslook
1 EL
boter
100 g bofrost* Uienblokjes
100 g
2 EL
bieslook
frituurvet
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Bak de aardappelschijfjes krokant in de friteuse.
2.
Snij het spek in blokjes en kluts de eieren. Doe de melk en de bieslook bij de eieren, kruid met peper en zout. Gebruik een vork om alles goed door elkaar te roeren.
3.
Laat de boter smelten in de pan en voeg de spekblokjes toe. Voeg daarna de gebakken aardappelschijfjes toe en laat ze kort meebakken.
4.
Giet de geklutste eieren zachtjes over de ingrediënten in de pan. De boerenomelet is klaar wanneer de eieren zijn gestold.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.