bofrost* brengt je een bezoek op: 30. juni 2022, 14:00 15:00 Uur
Onze bofrost*-recepten
Bijdragen van bofrost.nl
Productsuggesties
Productsuggesties
Onze bofrost*-recepten
Bijdragen van bofrost.nl
Productsuggesties
Bijdragen van bofrost.nl
Onze bofrost*-recepten
Asperges in een pastanestje
Receptinformatie
Bereidingstijd:
50 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vis
Bereiding
1.
Kook de bevroren asperges 10 minuten gaar in gezouten water. Haal ze uit het water, laat ze afdruipen en snij ze vervolgens in stukjes van 2 cm lang.
2.
Kook ondertussen de twee tagliatellesoorten samen gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
3.
Snij de ham in dunne reepjes
4.
Laat de boter smelten en stoof de bevroren uien en de champignons 5 minuten aan, blus met de witte wijn en kruid met peper en knoflook.
5.
Voeg de hollandaisesaus toe, alsook de ham en de asperges, roer om en laat 10 minuten staan op laag vuur. Meng er vlak voor het opdienen nog de bevroren peterselie onder.
6.
Schik de warme tagliatelle in nestvorm op de borden en giet de aspergesaus in het midden erbij.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Kook de bevroren asperges 10 minuten gaar in gezouten water. Haal ze uit het water, laat ze afdruipen en snij ze vervolgens in stukjes van 2 cm lang.
2.
Kook ondertussen de twee tagliatellesoorten samen gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
3.
Snij de ham in dunne reepjes
4.
Laat de boter smelten en stoof de bevroren uien en de champignons 5 minuten aan, blus met de witte wijn en kruid met peper en knoflook.
5.
Voeg de hollandaisesaus toe, alsook de ham en de asperges, roer om en laat 10 minuten staan op laag vuur. Meng er vlak voor het opdienen nog de bevroren peterselie onder.
6.
Schik de warme tagliatelle in nestvorm op de borden en giet de aspergesaus in het midden erbij.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Kook de bevroren asperges 10 minuten gaar in gezouten water. Haal ze uit het water, laat ze afdruipen en snij ze vervolgens in stukjes van 2 cm lang.
2.
Kook ondertussen de twee tagliatellesoorten samen gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
3.
Snij de ham in dunne reepjes
4.
Laat de boter smelten en stoof de bevroren uien en de champignons 5 minuten aan, blus met de witte wijn en kruid met peper en knoflook.
5.
Voeg de hollandaisesaus toe, alsook de ham en de asperges, roer om en laat 10 minuten staan op laag vuur. Meng er vlak voor het opdienen nog de bevroren peterselie onder.
6.
Schik de warme tagliatelle in nestvorm op de borden en giet de aspergesaus in het midden erbij.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering
Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.