Zonnebloemdessert met Dolcedo-ijs

Receptinformatie


Bereidingstijd:
10 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Kant-en-klaar als basis, voor kinderen, Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Laat de mangoblokjes eerst ongeveer 3 uur ontdooien op een bord bij kamertemperatuur (22 °C) vooraleer ze te pureren.
2.
Schil de kiwi's, pureer eveneens. Doe de mangopuree in een spuitzak en teken zonnebloemen op grote platte borden. Doe ook de kiwipuree in een spuitzak en teken de bloemstelen met blaadjes.
3.
Schep in het midden een bol chocolade-ijs. Het zonnebloemdessert is klaar om van te smullen.

Ingrediënten


Aantal personen:
400 g
2 Stück
kiwi
4 Kugel(n)
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje