15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

Zonnebloemdessert met Dolcedo-ijs

Receptinformatie


Bereidingstijd:
10 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Kant-en-klaar als basis, voor kinderen, Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Laat de mangoblokjes eerst ongeveer 3 uur ontdooien op een bord bij kamertemperatuur (22 °C) vooraleer ze te pureren.
 Schil de kiwi's, pureer eveneens. Doe de mangopuree in een spuitzak en teken zonnebloemen op grote platte borden. Doe ook de kiwipuree in een spuitzak en teken de bloemstelen met blaadjes.
 Schep in het midden een bol chocolade-ijs. Het zonnebloemdessert is klaar om van te smullen.

Ingrediënten


Aantal personen:
400 g bofrost* Mangoblokjes
400 g
2 stuk(ken)
kiwi
4 bol/bollen bofrost* 'dolcedo' roomijs chocolade
4 bol/bollen
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Laat de mangoblokjes eerst ongeveer 3 uur ontdooien op een bord bij kamertemperatuur (22 °C) vooraleer ze te pureren.
2.
Schil de kiwi's, pureer eveneens. Doe de mangopuree in een spuitzak en teken zonnebloemen op grote platte borden. Doe ook de kiwipuree in een spuitzak en teken de bloemstelen met blaadjes.
3.
Schep in het midden een bol chocolade-ijs. Het zonnebloemdessert is klaar om van te smullen.