15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

Judias verdes met tomaten

Receptinformatie


Bereidingstijd:
55 min
Afkoeltijd:
25 min
Extra tijd:
+ 25 minuten gaartijd, Tijd om te laten rusten: 25 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Kook de bonen beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken. Schrik de tomaten in heet water, ontvel ze, snij ze in vieren en verwijder de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Of giet de tomatenblokjes in een zeef en laat uitdruipen.
 Verhit de olijfolie in een kookpot en fruit de uienblokjes. Pel de knoflook en plet fijn met een beetje zout. Voeg de tomatenblokjes toe, kruid met peper, zout en suiker en voeg ook het tomatenconcentraat toe.
 Was de peterselie en schud droog, haal de blaadjes eraf en hak ze fijn. Roer de peterselie onder de tomaten en laat het geheel inkoken op middelhoog vuur, totdat de saus is ingedikt. Voeg de sperziebonen toe, warm ze op in de saus en dien op.
Tip
Bonen worden vaak geserveerd bij lam, maar passen ook heel goed bij vis of kip. Door bij het garen 1 takje bonenkruid toe te voegen in het gezouten kookwater krijgen ze des te meer smaak. Bonen en bonenkruid zijn een ideale combinatie: bonen zijn rijk aan vezels en verteren dus traag, de etherische oliën die in bonenkruid aanwezig zijn, bevorderen dan weer de spijsvertering.

Ingrediënten


Aantal personen:
500 g bofrost* Sperziebonen
500 g
500 g bofrost* Tomatenblokjes, natuur
500 g
2 EL
olijfolie
40 g bofrost* Uienblokjes
40 g
1 teen/tenen
knoflook
2 EL
tomatenconcentraat
1 bos(sen)
peterselie
zout
versgemalen peper
suiker
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Kook de bonen beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken. Schrik de tomaten in heet water, ontvel ze, snij ze in vieren en verwijder de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Of giet de tomatenblokjes in een zeef en laat uitdruipen.
2.
Verhit de olijfolie in een kookpot en fruit de uienblokjes. Pel de knoflook en plet fijn met een beetje zout. Voeg de tomatenblokjes toe, kruid met peper, zout en suiker en voeg ook het tomatenconcentraat toe.
3.
Was de peterselie en schud droog, haal de blaadjes eraf en hak ze fijn. Roer de peterselie onder de tomaten en laat het geheel inkoken op middelhoog vuur, totdat de saus is ingedikt. Voeg de sperziebonen toe, warm ze op in de saus en dien op.