15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

Zuid-Amerikaanse rumpsteaks met een krokant korstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
35 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
zonder vis

Bereiding

 De Argentijnse rumsteaks laten ontdooien en op kamertemperatuur laten komen, afkruiden met peper en zout en zeer kort in een hete grillpan aanbakken.
 Het vlees uit de grillpan halen en op een bakblik leggen .
 De mosterd, het panko paneermeel, de 2 eidooiers en de geraspte kaas goed mengen tot een dikke smeerbare pasta en dit bovenop de gegrilde steaks smeren.
 De steaks op het bakblik in een voorverwarmde oven op 180 °C graden in ongeveer 8 minuten knapperig en mooi bruin bakken.
 De steak s in mooie schijfjes snijden en serveren met sperzieboontjes (art 0717) en gratin dauphinois (art 2336).

Ingrediënten


Aantal personen:
4 stuk(s)
Argentijnse rumsteak art 12112
4 EL
grove mosterd
4 EL
panko paneermeel
2
eierdooiers
100 g
oude Goudakaas
1 snufje
Peper en zout
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
De Argentijnse rumsteaks laten ontdooien en op kamertemperatuur laten komen, afkruiden met peper en zout en zeer kort in een hete grillpan aanbakken.
2.
Het vlees uit de grillpan halen en op een bakblik leggen .
3.
De mosterd, het panko paneermeel, de 2 eidooiers en de geraspte kaas goed mengen tot een dikke smeerbare pasta en dit bovenop de gegrilde steaks smeren.
4.
De steaks op het bakblik in een voorverwarmde oven op 180 °C graden in ongeveer 8 minuten knapperig en mooi bruin bakken.
5.
De steak s in mooie schijfjes snijden en serveren met sperzieboontjes (art 0717) en gratin dauphinois (art 2336).