15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten vanaf 45€

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

15€ voordeel voor nieuwe klanten bij hun eerste aankoop vanaf 45€.

Voor huishoudens die voor de eerste keer bij bofrost* winkelen of die de afgelopen 18 maanden niet bij bofrost* hebben gekocht.

Code tegoedbon: nieuweklant15

Pasta primavera met kippenborstfilet

Receptinformatie


Bereidingstijd:
25 min
Extra tijd:
+ tijd om te ontdooien
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Voedingswaarden

per persoon


Calorieën:
690 kcal
Vet:
28 g
Koolhydraten:
66 g
Proteïne:
44 g

Bereiding

 Laat het vlees ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur). Maak de lente-uitjes schoon, en snij ze in schuine stukken van 2 cm. Dep de ontdooide kippenborstfilets droog en snij ze in dunne repen. Maak het citroengras schoon, dep droog en sla plat, snij eventueel in stukjes.
 Verhit de helft van de olie in een pan en bak het vlees met het citroengras 5 à 7 minuten onder regelmatig roeren. Kruid met peper en zout. Neem het vlees uit de pan en zet het opzij, verwijder het citroengras.
 Verhit de rest van de olie in een pan en stoof de champignons 4 à 6 minuten op hoog vuur. Kruid af met peper en zout. Haal de champignons uit de pan en zet eveneens opzij. Kook de pasta al dente volgens de instructie op de verpakking.
 Laat ondertussen de boter smelten in de pan voor de Bouillongroenten, voeg de bevroren groenten en de lente-uien toe en stoof 2 à 3 minuten aan. Voeg de bouillon toe en laat alles nog 3 à 4 minuten sudderen. Voeg de kippenreepjes en de champignons toe. Kruid de mengeling af en kruid ook flink met de rozepeperbessen. Rasp de kaas grof.
 Giet de strikjes af en meng ze in een grote kom onder de groentemengeling met kip. Schik op borden en strooi er wat kaas over of decoreer met de kaaszeiltjes (zie tip). Snij de citroengrasstengels in evenredige stukken en prik ze ter decoratie in het gerecht.
Tip
VERWARM DE OVEN VOOR OP 180 °C (BOVEN-/ONDERWARMTE, 160°C HETELUCHTOVEN). RASP DE KAAS GROF EN SCHIK IN KLEINE VLAKKE HOOPJES OP EEN OVENPLAAT MET BAKPAPIER IN DE VORM VAN BOOTZEILTJES EN LAAT ENKELE MINUTEN BAKKEN. DIEN OP BIJ DE PASTA.

Ingrediënten


Aantal personen:
300 g bofrost* Kippenborstfilets, natuur
300 g
1 bosje
lente-uien
1
citroengrasstengel
4 EL
olijfolie
300 g
verse champignons, in schijfjes gesneden
350 g
farfalle (strikjespasta)
2 EL
boter
200 g bofrost* Bouillongroenten
200 g
100 ml
groentebouillon
150 g
parmigiano reggiano voor de afwerking (of kaaszeiltjes, zie tip)
zout
witte peper
rozepeperbessen
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Laat het vlees ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur). Maak de lente-uitjes schoon, en snij ze in schuine stukken van 2 cm. Dep de ontdooide kippenborstfilets droog en snij ze in dunne repen. Maak het citroengras schoon, dep droog en sla plat, snij eventueel in stukjes.
2.
Verhit de helft van de olie in een pan en bak het vlees met het citroengras 5 à 7 minuten onder regelmatig roeren. Kruid met peper en zout. Neem het vlees uit de pan en zet het opzij, verwijder het citroengras.
3.
Verhit de rest van de olie in een pan en stoof de champignons 4 à 6 minuten op hoog vuur. Kruid af met peper en zout. Haal de champignons uit de pan en zet eveneens opzij. Kook de pasta al dente volgens de instructie op de verpakking.
4.
Laat ondertussen de boter smelten in de pan voor de Bouillongroenten, voeg de bevroren groenten en de lente-uien toe en stoof 2 à 3 minuten aan. Voeg de bouillon toe en laat alles nog 3 à 4 minuten sudderen. Voeg de kippenreepjes en de champignons toe. Kruid de mengeling af en kruid ook flink met de rozepeperbessen. Rasp de kaas grof.
5.
Giet de strikjes af en meng ze in een grote kom onder de groentemengeling met kip. Schik op borden en strooi er wat kaas over of decoreer met de kaaszeiltjes (zie tip). Snij de citroengrasstengels in evenredige stukken en prik ze ter decoratie in het gerecht.