Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om vanaf 05/05/2022 een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier.

Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om vanaf 05/05/2022 een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier.

Onze kwaliteits- en smaakgarantie

Zuiverheids- en smaakgarantie

bofrost*kwaliteitsgarantie

Zuiverheid

De aankoop van levensmiddelen is een zaak van vertrouwen. Daarom voeren we bij bofrost* strenge kwaliteitscontroles uit. U mag erop vertrouwen, dat we in de eerste plaats ingrediënten gebruiken, die zo of in gelijkaardige vorm in de natuur voorkomen. Genetisch gewijzigde levensmiddelen gebruiken we niet.
Alle bofrost*producten zijn:

  • gegarandeerd zonder smaakversterkers
  • gegarandeerd zonder kunstmatige kleurstoffen
  • gegarandeerd zonder bestraalde ingrediënten

bofrost* garandeert u bovendien optimale versheid. Alle producten worden normaliter binnen enkele uren na de oogst, vangst of slacht schokgevroren.
Een gesloten diepvriesketen vanaf het diepvriezen tot bij u thuis garandeert ook de maximale versheid van de producten.

 

bofrost*smaakgarantie

Koop zonder Risico

Uw smaak beslist!

Wij bij bofrost* staan garant voor de beste service en maximale kwaliteit. We leveren meer dan 500 heerlijke producten gratis thuis. Als een product niet volgens uw smaak is en ondanks alle zorgvuldigheid niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen we het zonder bezwaren terug en betalen we u de aankoopprijs terug. Of u kiest gewoon iets anders uit ons grote productassortiment. Voor ons telt, dat u tevreden bent en zonder risico bij ons aankoopt.
Neem gewoon contact op met uw bofrost*verkoper of bel ons servicecenter: 033/80 80 303

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.