De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu
Cover catalogus 'Zomers lekkers aan huis geleverd'

Standaardassortiment zomercatalogus 2018

Met talrijke nieuwe zomerse producten nodigen we u uit om ons gevarieerd aanbod aan vriesverse specialiteiten te ontdekken. Maak het uzelf eenvoudig en bestel online. We wensen u alvast smakelijk eten! (Catalogus geldig van 01/03/2018 tot en met 31/08/2018)


Online-catalogus

Titel_BBQ_BEnl.jpg

De zomer smaakt naar meer – BBQ brochure 2018

De zon staat hoog aan de hemel, een zwoel briesje brengt verkoeling. Ja hoor, het is zomer! Tijd om de barbecue boven te halen. Wat u op de rooster legt? Al het lekkers van bofrost* natuurlijk. Vis, vlees, groentjes: uw totaalpakket voor een gesmaakt festijn. Inclusief ijsjes – of wat had u gedacht? Een heerlijk gekoeld wijntje... of een lekkere cocktail erbij en genieten maar! Blader snel door ons aanbod en bestel uw favorieten. Geldig van 14/05/2018 t.e.m. 31/08/2018.


Online brochure

Cover Catalogus Tapas

Kleine hapjes voor groot genot – tapasfolder 2018

De zomer is in het land! Puur genieten is dat. Zéker als daar ook wat culinaire verwennerij bij hoort. Daarom brengt bofrost* de lekkerste gerechten tot bij u. Van tapas, over bbq-toppers, tot ijsjes. Blader door ons tapasassortiment en ontdek onze zomerse hapjes om te delen met familie en vrienden. Op een zalige zomer! Geldig van 12/07/2018 t.e.m. 31/08/2018.


Online brochure

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

0 33/80 80 303
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.nl

Contact klantendienst