Banner Eindejaarsfolder

Eindejaarsfolder 2018

Eindejaar staat weer voor de deur. Een periode van gezellig samenzijn, cadeautjes openen en heerlijk tafelen. Krijgt u straks gasten over de vloer? Maak het u gemakkelijk met de vriesverse producten van bofrost*. Wij brengen ze tot aan uw deur: hapjes, voorgerecht, hoofdschotel én dessert. U maakt alles in een vingerknip klaar. Bestel nu uw gerechten online. 

Het bofrost*team wenst u heerlijke feesten. Catalogus is geldig van 7/11/2018 tot en met 31/12/2018.


Online brochure

Cover catalogues herfst-winter

Standaardassortiment wintercatalogus 2018 - 2019

Als het kouder wordt, maken we het graag gezellig. Allemaal samen rond de tafel voor hartverwarmende maaltijden. Dankzij de 500 vriesverse producten van bofrost* heb je alles in huis om jezelf en je tafelgenoten te verwennen. Van soep tot snacks, van pastaschotels tot visgerechten en van ijsjes tot gebak. Blader snel door al onze categorieën en laat je inspireren. Wat je ook kiest, je krijgt kwaliteit in ruil. Daar stáán we op. En extra handig: we brengen al dat lekkers gratis tot aan jouw voordeur wanneer het voor jou past! Maak het uzelf eenvoudig en bestel online. We wensen u alvast smakelijk eten! (Catalogus geldig van 01/09/2018 tot en met 28/02/2019) 


Online brochure

Cover catalogus 'Zomers lekkers aan huis geleverd'

Standaardassortiment zomercatalogus 2018

Met talrijke nieuwe zomerse producten nodigen we u uit om ons gevarieerd aanbod aan vriesverse specialiteiten te ontdekken. Maak het uzelf eenvoudig en bestel online. We wensen u alvast smakelijk eten! (Catalogus geldig van 01/03/2018 tot en met 31/08/2018)


Online-catalogus