Cover Zomerfolder

Zomerfolder

Op naar een heerlijke zomer! bofrost* zorgt natuurlijk voor de lekkerste hapjes, bbq gerechten en ijsjes.  Blader snel door de folder en bestel online. Dat wordt samen genieten. Deze folder is geldig tot 25/08/2020. 

 Online brochure

Cover Biofolder

Biofolder

Kwaliteit en klantentevredenheid zijn onze belangrijkste doelen. Om te beantwoorden aan de behoeften van onze klanten, die steeds meer belang hechten aan 100% natuurlijke producten, hebben we besloten om een nieuw assortiment biologische producten te creëren: een exclusief uitgebreid gamma met 26 bofrost* bio producten. Het biologisch assortiment is een bewuste keuze om de natuur te beschermen en het beste ervan op je tafel te brengen. Blader snel door de folder en bestel online. Deze folder is geldig t.e.m. 27/09/2020. 

Online brochure

Standaardassortiment lente-/zomercatalogus 2020

Standaardassortiment zomercatalogus 2020

De dagen lengen en de temperaturen stijgen. De lente en de zomer komen eraan! Tijd dus om onze nieuwe bofrost*catalogus aan je voor te stellen. Kleur je bord met een waaier aan verse groentjes. Of waan je in het zonerovergoten Italië met onzeoverheerlijke pastagerechten. Verse vis komt recht uit de zee op jouw bord. En je dessert? Dat vind je in ons uitgebreide ijsjesaanbod om van te smelten. Verwen je smaakpapillen ook nu weer met onze overbekende en fonkelnieuwe producten. Aan huis gebracht, wanneer jij het wilt. Betalen doe je pas bij levering. Onze catalogus is geldig van 30/03/2020 tot en met 27/09/2020.


Online-catalogus