Cover Paasfolder 1

Paasfolder 1

Ook dit jaar hebben we speciaal voor jullie, weer een uitgebreid aanbod aan heerlijke feestelijke producten in onze folder. Kies in alle rust, vul de bestelbon in en geef deze af aan je verkoper of bestel vooraf via www.bofrost.nl. Zo ben je zeker dat alle gerechten op tijd bij je aan huis worden geleverd en dat je iedereen kan verwennen met Pasen. Wij wensen jullie een vrolijk en smakelijk paasfeest!  Onze eerste paasfolder is geldig van 04/03/2020 tot en met 10/04/2020.

 

 Online brochure

Paasfolder 2

Paasfolder 2

Nog meer feestelijke producten voor Pasen in onze tweede paasfolder. Bestel bij voorkeur online, zo ben je zeker dat alle gerechten op tijd bij je aan huis worden geleverd en dat je iedereen kan verwennen met Pasen. Deze is geldig van 24/03/2020 tot en met 10/04/2020.

 

Online brochure

Standaardassortiment lente-/zomercatalogus 2020

Standaardassortiment zomercatalogus 2020

De dagen lengen en de temperaturen stijgen. De lente en de zomer komen eraan! Tijd dus om onze nieuwe bofrost*catalogus aan je voor te stellen. Kleur je bord met een waaier aan verse groentjes. Of waan je in het zonerovergoten Italië met onzeoverheerlijke pastagerechten. Verse vis komt recht uit de zee op jouw bord. En je dessert? Dat vind je in ons uitgebreide ijsjesaanbod om van te smelten. Verwen je smaakpapillen ook nu weer met onze overbekende en fonkelnieuwe producten. Aan huis gebracht, wanneer jij het wilt. Betalen doe je pas bij levering. Onze catalogus is geldig van 30/03/2020 tot en met 27/09/2020.


Online-catalogus