Bio_Logo.jpg

Onze selectie bio producten

Waarom een biologisch assortiment?
Kwaliteit en klantentevredenheid zijn onze belangrijkste doelen. Om te beantwoorden aan de behoeften van onze klanten, die steeds meer belang hechten aan 100% natuurlijke producten, hebben we besloten om een nieuw assortiment biologische producten te creëren: een exclusief uitgebreid gamma met 26 bofrost* bio producten. Het biologisch assortiment is een bewuste keuze om de natuur te beschermen en het beste ervan op je tafel te brengen.

Wat betekent bio?

Dankzij geavanceerde teelttechnieken produceert de biologische landbouw voedingsmiddelen voor jou en voor de natuur, waarbij de biodiversiteit van planten en dieren wordt bevorderd. Om dit doel te bereiken, benut de biologische landbouw de natuurlijke vruchtbaarheid van de grond waarbij intensieve teelt wordt vermeden en enkel stoffen van natuurlijke en biologische oorsprong worden gebruikt om zorg te dragen voor de voedingsmiddelen die op jouw tafel komen.
De voeding die wordt geproduceerd volgens de regels van de biologische landbouw volgt de normale cyclus van de natuur. In ons assortiment vind je een breed gamma aan producten voor het hele gezin om een ecologische en kwalitatieve keuze te kunnen maken zonder te moeten inboeten aan smaak.

Hoe herken je een biologisch product?

Certificeringen
Elk bio-product
wordt gewaarborgd en je kunt het herkennen aan de markering met het EU-logo. Het witte blad op een groene achtergrond is goed zichtbaar op de verpakking en maakt het mogelijk om biologische producten onmiddellijk te herkennen.
Alle biologische producten worden gecertificeerd door controleorganen die zijn erkend door de overheid. De controle voor biologische producten gebeurt in België door Certisys en in Nederland door Skal.

5 manieren waarop biologische teelt zorg draagt voor het milieu

  1. Door enkel grondstoffen van natuurlijke oorsprong of biologische mest te gebruiken.
  2. Door het gebruik van hernieuwbare bronnen te bevorderen.
  3. Door de natuurlijke vruchtbaarheid van de grond te respecteren door teeltwisseling.
  4. Door gewassen en variëteiten te kiezen die het evenwicht van het ecosysteem en zijn biodiversiteit beschermen.
  5. Door elke vorm van verontreiniging van de grond, het water en de lucht te vermijden, bepaald door enkele teelttechnieken.

Heb je een vraag?

Een vraag over je bestelling,levering of bezoekdatum? Contacteer onze klantendienst.Onze medewerkers zijn bereikbaar van: Maandag tot vrijdag: van 8 tot 20 uur, Zaterdag: van 9 tot 16 uur.
 

Nederland
Tel: 033-8080303
service@bofrost.nl

FAQ bofrost* bio

Bij bofrost* worden alle producten onderworpen aan zeer strenge kwaliteitscontroles en tref je in onze producten weinig tot geen bewerkte ingrediënten aan.

Ook gebruiken we geen gemodificeerde organismes (GGO’S), smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.

Om te beantwoorden aan de behoeften van onze klanten, die steeds meer belang hechten aan  100% natuurlijke producten, hebben we besloten om een nieuw assortiment biologische producten te creëren: een exclusief uitgebreid gamma met 26 bofrost* bio producten. 

Elk bio-product wordt gewaarborgd en kan je herkennen aan de markering met het bio EU-logo. Het witte blad op een groene achtergrond is goed zichtbaar op de verpakking. 

Alle biologische producten worden gecertificeerd door controleorganen die erkend zijn door de overheid. De controle voor biologische producten gebeurt in België door Certisys en in Nederland door Skal.

Voor onze gecertificeerde en gecontroleerde producten selecteren we met zorg de producenten met wie we samenwerken.

De getraceerde en gecertificeerde productieketen maakt een maximale kwaliteitscontrole van de grondstoffen mogelijk, van het land tot jouw tafel. Op die manier kennen we de producenten en kunnen we jou de herkomst van het product, zijn kwaliteit en versheid garanderen. 

We oogsten fruit en groenten bij de juiste rijpheid en dankzij de korte tijd tussen de oogst en het invriezen behouden je fruit en groenten hun waardevolle bestanddelen optimaal. 

In eerste instantie bieden we een beperkt gamma van 26 bofrost* bio producten aan. Gaande van groenten, fruit en vlees tot ijs en confituur. In de komende maanden zal dit aanbod verder worden uitgebreid.

Alle bofrost*bio producten zijn direct beschikbaar, de verkoper zal het volledige gamma op zijn/haar vrachtwagen hebben. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze producten vooraf te bestellen via onze webshop.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.