De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Algemene handelsvoorwaarden 

Gebruiksvoorwaarden voor onze online-shop

 

Wij geven uw online-bestelling aan het voor u bevoegde bofrost*-filiaal door. Die stelt voor u een vrijblijvende reservering op. Een contractuele overeenkomst komt pas bij het bezoek van de verkoper tot stand. De hier op het internet gepubliceerde prijzen zijn geldig voor alle contracten die tijdens de geldigheidsduur van de huidige catalogus tot stand komen. Een verandering van catalogus gebeurt tweemaal per jaar (respectievelijk tegen 01.03 en tegen 01.09). Gelieve er rekening mee te houden dat dan bijvoorbeeld ook aanpassingen aan het assortiment en aan de prijzen kunnen gebeuren. Bestellingen van bofrost*-producten via de Nederlands  Online-Shop worden uitsluitend binnen Nederland geleverd.

  

Tip:

Maak gebruik van ons omvangrijk informatieaanbod: In "Vragen & Antwoorden" geven wij u, thematisch gerangschikt, antwoorden op veel gestelde vragen betreffende bofrost*. Als u nog meer informatie wenst te ontvangen, kunt u ons ook persoonlijk bereiken. Bel ons dan op het nummer 033/8080303.

 

Europees platform voor online geschillenbeslechting

 

De Europese Commissie stelt een platform voor online geschillenbeslechting ter beschikking. U kunt het vinden op: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben sinds 15 februari 2016 de mogelijkheid om van dit platform voor het beslechten van hun geschillen in verband met een online-bestelling gebruik te maken.

 

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

0 33/80 80 303
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.nl

Contact klantendienst